DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică anunță că sâmbătă are 31 de focare de coronavirus sub supraveghere. Au apărut două noi focare, la Buziaș și Ciacova.

În Buziaș, s-au depistat 11 cazuri la Centrul Educativ pentru minori. Un alt focar nou depistat e la un cămin privat de bătrâni din Ciacova, unde au fost descoperite 52 de cazuri. Au apărut cazuri noi și în alte trei focare. La Spitalul de Psihiatrie din Jebel a apărut un nou caz și sunt 47 în total. La Căminul pentru Persoane Vârstnice „Inocențiu Klein” Timișoara au apărut 3 cazuri noi și s-a ajuns la 32 de cazuri totale. De asemenea, la Spitalul de Psihiatrie Gătaia sunt 18 cazuri noi, și totalul a ajuns la 25.

Iată celelalte 26 de focare: Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Găvojdia – 180 de cazuri; Penitenciarul Timișoara – 164 de cazuri;  Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Nr 1 din Lugoj – 118 cazuri; Centrul de Îngrijire și Asistență Ciacova – 46 de cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Copii Lugoj – 40 de cazuri; Centrul de plasament pentru copii cu dizabilități din Recaș – 37 de cazuri;  Centrul pentru Persoane cu Handicap Ciacova-27 cazuri; Cămin privat de bătrâni Lugoj – 25 de cazuri; Cămin de bătrâni Jimbolia – 24 de cazuri; Ripensia Timișoara – 22 de cazuri;   Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului – 22 de cazuri; ISU Banat – 18 infectări; Firmă de obiecte sanitare Lugoj – 18 cazuri; Firma componente auto Timișoara (Kromberg) – 17 cazuri; Unitate Economică industrială Timișoara (AEM) – 15 cazuri; Primăria Lugoj – 14 cazuri; CSM Lugoj – 13 infectări;  Garda de Mediu Timiș – 8 infectări; CSU UVT Timișoara – 8 cazuri; Serviciul de Ambulanță Lugoj – 8 cazuri; Grădiniță privată Moșnița Nouă – 7 cazuri; Căminul de bătrâni Lenauheim – 6 cazuri; ONG Timișoara – 6 cazuri; Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara – 5 cazuri; Centru de Plasament Găvojdia – 4 cazuri; Firma de substanțe chimice Timișoara – 3 cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ