DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță sâmbătă că are sub supraveghere 27 de focare de coronavirus. Față de ieri, au apărut două noi situații cu multe infectări la două cămine pentru persoane vulnerabile din Timișoara. 

Unul dintre noile focare este la un cămin privat de bătrâni din Timișoara, unde au apărut 18 cazuri. De asemenea, un alt focar a apărut la Complexul de Servicii ”Sf. Francisc” Timișoara, unde au apărut 10 cazuri.

Iată celelalte 25 de focare: Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Găvojdia – 180 de cazuri; Spitalul de Psihiatrie din Jebel – 77 de cazuri; Cămin de bătrâni Ciacova – 52 de cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Copii din Lugoj  – 49 de cazuri; Centrul de Îngrijire și Asistență Ciacova – 48 de cazuri noi; Centrul de Plasament pentru Copii cu Dizabilități Recaș – 47 de cazuri; Căminul pentru Persoane Vârstnice ”Inocențiu Klein” Timișoara – 44 de cazuri; Cămin de bătrâni Jimbolia – 40 de cazuri; Cămin de bătrâni Lenauheim – 33 de cazuri; Spitalul de Psihiatrie Gătaia – 29 de cazuri;  Centrul pentru Persoane cu Handicap Ciacova – 28 de cazuri; Cămin privat de bătrâni Lugoj – 25 de cazuri;  Institutul de Boli Cardiovasculare – 24 de cazuri;  Ripensia Timișoara – 22 de cazuri;  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului – 22 de cazuri;  Firmă de obiecte sanitare Lugoj – 18 cazuri;  Unitate Economică industrială Timișoara (AEM) – 15 cazuri;  Centrul de Recuperare și Reabilitarea Neuropsihiatrică nr 2 din Lugoj – 14 cazuri; Primăria Lugoj – 14 cazuri; Spitalul Orășenesc  ”Dr Karl Diel Jimbolia – 14 cazuri;  Centrul Educativ pentru Minori Buziaș – 11 cazuri; Serviciul de Ambulanță Lugoj – 8 cazuri; Grădiniță privată Moșnița Nouă – 7 cazuri;  ONG Timișoara – 6 cazuri; Centru de Plasament Găvojdia – 4 cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ