DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță vineri că mai are sub supraveghere 14 focare de coronavirus în tot județul. Trei focare au fost declarate stinse, dar au apărut cazuri noi în alte trei.

Au fost declarate stinse focarul de Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara, unde au fost raportate 39 de cazuri, cel de la căminul de bătrâni din Lenauheim, unde au apărut 33 de cazuri și cel de la Spitalul de Psihiatrie Gătaia, unde au fost descoperite 29 de cazuri. Un număr de 26 de cazuri noi a apărut la căminul de bătrâni cu focar din Timișoara, unde s-a ajuns la un total de 59 de cazuri. De asemenea, sunt 2 cazuri noi la  Complexul de Servicii ”Sf. Francisc” Timișoara , unde s-a ajuns la 14 cazuri totale. Un caz nou este și la căminul de bătrâni din Săcălaz, unde s-a ajuns la un total de 22 de cazuri.

Iată celelalte 11 focare: Spitalul de Psihiatrie Jebel  – 90 de cazuri;  Centrul de Îngrijire și Asistență Ciacova – 53 de cazuri; Centrul de Plasament pentru Copii cu Dizabilități Recaș- 53 de cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Copii din Lugoj  – 49 de cazuri; Căminul pentru Persoane Vârstnice ”Inocențiu Klein” Timișoara – 45 de cazuri; Cămin de bătrâni Jimbolia – 44 cazuri;  Cămin de bătrâni Lugoj – 26 de cazuri;  Spitalul de Copii ”Louis Țurcanu” Timișoara – 17 cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitarea Neuropsihiatrică nr 2 Lugoj – 16 cazuri;  Spitalul Orășenesc  ”Dr Karl Diel Jimbolia – 14 cazuri;  Spitalul Orășenesc Deta – 6 cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ