CSC Dumbrăvița a reușit să anunțe astăzi uun prim transfer, după ce, până acum, nu s-a vorbit despre jucătorii plecați sau care rămân. Altfel, după o lună de tăcere jenantă, managerul Florin Macavei a dat niște declarații de tip ”nimeni:nimic” și ”cine se scuză de acuză” despre modul în care antrenorul Cosmin Stan a încălecat, practic, clubul, și face ce vrea, pentru că știe că nu va păți nimic.

Luca Bodri e primul jucător acontat de Dumbrăvița. Mijlocașul central are 24 de ani și a mai jucat la club. Practic, se arată că se continuă ”iubirea” cu UTA, nedemnă pentru un club bănățean. Format la ”Bătrâna doamnă” și nepot al unei afaceriste arădene ce a sponsorizat ambele cluburi, mjlocașul central de 24 de ani a mai trecut pe la Crișul Chișineu Criș, Slatina, aoclo unde la meciuri e plin de mașini cu numere de Arad, și Progresul Pecica, club cu condiții bune, dar care nu a fost în stare să intre în play-off-ul Seriei 8 în detrimentul Buziașului, echipei din Peciu și a săracei Poli Timișoara.

Bodri a mai jucat, alături de fratele său geamăn Toma, la Dumbrăvița, în ultimul sezon de Liga 3 și primul de liga 2. Are 54 de jocuri și 7 goluri. ”Sunt entuziasmat de revenirea la Dumbrăvița, unde mereu m-am simțit în elementul meu. Sper să contribui cât mai mult la succesele echipei și să demonstrăm împreună că Dumbrăvița nu mai este o echipă mică!”, spune Luca Bodri. Cât despre plecări, Dumbrăvița continuă să doarmă în front, dar subliniem că ne pleacă tinerii timișoreni și în locul lor aducem arădeni.

Asta deși din iarnă, FC Argeș a anunțat că a semnat un contract valabil din vara aceasta cu Cosmin Gladun, iar Paul Toroc a fost deja anunțat la Slatina. În plus, Tudor Moțiu, supărat că nu a fost folosit, a depus memoriu. El a încă jucător sub vârstă, dar probabil mândria de timișorean îl apasă când vede câți fotbaliști formați de UTA au primit șanse de la Stan. Clubul vrea să-l convingă să rămână, dar rămâne de văzut când CSC va reuși totuși să anunțe plecările și jucătorii ce rămân.

Altfel, Florin Macavei a făcut o veritabilă spovedanie pe siteul clubului, în care, practic, se descalifică total ca manager. Nu vom reda declarațiile, care insultă inteligența oricui se pricepe la fotbal, dar precizăm doar că Macavei subliniază singur că nu a contat ca manager în fața momentului în care, pe baza unor presupuneri, Stan a dat afară nouă jucătorii și, evident, clubul nu a putut aduce alțiii la fel de buni în loc.

De altfel, și după circul de la meciul cu Cehlăul, Stan s-a comportat reprobabil, dar evident, Macavei nu i-a făcut nimic, în contextul în care alți șefi l-ar fi dat afară, mai ales căa  adus echipa aproape de retrogradare prin epurările sale.

2 COMENTARII

  1. Anul trecut,în vara, a fost satelitul Uță-ei prin achizițiile făcute, în iarnă,au plecat mai mulți de o grămadă, fiind aduși alții, pe care i-au „prins cu ocaua mică”…, asistam la același scenariu, oare!?

LĂSAȚI UN MESAJ