DISTRIBUIȚI

Fotbalul românesc e plin de situații incredibile, iar una dintre ele se petrece chiar în cel mai vestic județ al țării. După ce fanii lui SSU Poli, fosta ASU, au hulit-o mereu pe ACS Poli, iată că acum, incredibil, dau ocazia clubului în insolvență să mai prelungească, doar câteva zile, inevitabilul sfârșit.

În perioada 3-5 septembrie, SSU Poli organizează turneul de copii „Politehnica Centenar”, unul inclusiv cu participare internațională. Clubul are nevoie de multe terenuri, astfel că o parte dintre jocuri se vor disputa și pe Arena Electrica, unde joacă acasă și ACS Poli. A fost prilejul perfect pentru ca administratorul special, Petrea Mușat, să ceară amânarea meciului cu Frontiera Curitici, din etapa a doua a Ligii 3. De altfel, și pe site-ul FRF, partida apare deja ca programată pentru ziua de marți, 7 septembrie. Șansele ca jocul să se dispute sunt însă minime!

Motivul e foarte simplu. ACS Poli are în continuare interdicție la transferuri, deci nu poate legitimat jucători, iar cei ce erau legitimați sunt acum la alte echipe! Este extrem de improbabil ca ceva să se schimbe până la data de 7 septembrie. echipa are deja o neprezentare, bifată cu Dudeștii Vechi. A doua neprezentare în Seria 8 din Liga 3 înseamnă, automat, excluderea. Cei din club ascund însă aspectul că nu mai există jucători legitimați, iar săptămâna trecută, au dat un comunicat de presă caraghios în care vorbesc doar despre lipsa banilor.

1 COMENTARIU

  1. Spre deosebire de ssu,acs ul fost o clona cu palmares,din neant au venit,intr acolo se ntorc,adevarata Poli a murit.

LĂSAȚI UN MESAJ