DISTRIBUIȚI

Urmează o săptămână cu un flux mare a cumpărăturilor, deci şi al traficului către centrele comerciale din Timişoara. Experienţa impune un control riguros în trafic şi o intervenţie promptă.

Ca urmare a bunei colaborări dintre Direcţia Poliţia Locală şi Poliţia Municipiului Timişoara, în această perioadă premergătoare sărbătorilor pascale echipe mixte formate din poliţişti locali din cadrul Serviciului Circulaţie Rutieră şi poliţişti din cadrul Biroului Poliţie Rutieră Timişoara acţionează în principalele intersecţii din municipiu cu scopul eficientizării activităţii de fluidizare a traficului şi pentru determinarea conducătorilor auto să respecte regulile de circulaţie, dar şi de oprire, staţionare şi parcare pe raza municipiului Timişoara.

Acţiunile comune vin ca urmare a preconizării unui număr ridicat de persoane care vor veni în Timişoara pe perioada sărbătorilor, dar şi a numărului mare de cetăţeni care merg la cumpărături. Potrivit Legii 155/2010 a poliţiei locale, în domeniul circulaţiei pe drumurile publice, poliţiştii locali pot asigura fluenţa circulaţiei pe drumurile publice din raza teritorială de competenţă, sprijinind structurile teritoriale ale Poliţiei Române în luarea măsurilor pentru asigurarea fluenţei şi siguranţei traficului.

LĂSAȚI UN MESAJ