DISTRIBUIȚI

În perioada aceasta în care echipele încă mai așteaptă decizii pentru a vedea dacă, cum și când se vor întoarce la antrenament, FRF a organizat și ea o competiție virtuală. În eCupa României joacă echipele din prima ligă, iar la ”butoane” fiecare club are și jucători adevărați, dintre care, trei sunt timișoreni.

De la Viitorul, în competiția pe platforma FIFA a intrat timișoreanul Carlo Casap, de la Sepsi, a fost trimis la joc timișoreanul Andrei Dumiter, iar de la Craiova, Cristi Bărbuț e în competiție. Competiția virtuală a început cu optimile. Aici, s-au înregistrat următoarele rezultate: Academica Clinceni – Dinamo 1-1, 1-1, 1-0; Gaz Metan Mediaș – FC Voluntari 3-0, 3-1; FCSB – Sepsi OSK Sf. Gheorghe 3-3, 2-1; Astra – CFR Cluj 0-6, 3-1, 0-1; FC Botoșani – Politehnica Iași 3-1, 2-3, 0-1; Hermannstadt – Chindia Târgoviște 2-1, 6-2.

De precizat că Universitatea Craiova și Viitorul au intrat în joc doar în sferturi. După ce Dumiter a fost eliminat în competiția virtuală din optimi, în sferturi, a pierdut și Viitorul, care îl avea în echipa de gameri pe Casap. Iată rezultatele din această fază: FCSB – CFR Cluj 0-5, 2-0, 0-1; Viitorul Constanța – Gaz Metan Mediaș 1-5, 2-5; Universitatea Craiova – Politehnica Iași 2-3, 3-1, 1-0; Academica Clinceni – Hermannstadt 1-1, 1-1, 0-1.

Așadar, deocamdată doar echipa pentru care poate juca virtual Cristian Bărbuș a mai rămas în cursă. Pe lângă Universitatea Craiova, în competiția virtuală mai avem echipele CFR Cluj, Gaz Metan Mediaș și Hermannstadt.

foto: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ