DISTRIBUIȚI

SCM Timișoara și-a încheiat socotelile cu turneul de Cupa României de la Cluj, după meciul pierdut cu 79-76 în sferturi, cu CSM Oradea. Partida a fost una echilibrată, cu răsturnări de situație, însă încheiată nefericit pentru elevii lui Dragan Petricevic.

”Leii” au început foarte bine meciul și au dominat tot sfertul întâi, terminat la scorul de 26-17 pentru timișoreni. Oradea a reușit să revină în meci încă din debutului sfertului doi, când a reușit să vină la un singur punct în urma bănățenilor. SCM Timișoara nu a mai reușit să se desprindă, iar la pauză s-a intrat cu 37-36 pentru bihoreni. După trecerea pe la vestiare, Oradea a dominat jocul, iar la finalul parțialului, a avut avantajul la 63-55. Diferența nu era insurmontabilă, așa că Timișoara nu s-a predat, iar după 37 de minute de joc, formația din Banat a revenit la conducere, cu 71-70, după trița lui Gajic.

Oradea a preluat însă conducerea când bănățenii erau la limita penalizării și finalul a fost dramatic, cu time-out-uri și aruncări libere. Olah a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 19 puncte, urmat de Mijajlovic, cu 17, Dragoate, cu 11, Komatina, cu 9, Mocrițchi, cu 8, Brown și Lazar cu 5, iar Gajic, cu 2. Holt a marcat cele mai multe puncte pentru Oradea, 18 iar bihorenii vor juca mâine în semifinale.

SCM Timișoara va fi gazda turneului care deschide returului sezonului regulat, unde vor mai juca CSM Galați, CSM Târgu Jiu și CSM Oradea. Turneul începe duminică, iar timișorenii, care vor juca al doilea meci al fecare zilei, dau piept la primul joc cu gălățenii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ