DISTRIBUIȚI

În această seară a avut loc vernisajul expoziției dedicată centenrarului echipei de fotbal Politehnica Timișoara. Au fost prezenți mai mulți poliști, de ieri și de azi, dar nu și managerul actual al ASU Poli, Dan Alexa.

Expoziția „Politehnica Centenar. O istorie romanțată a uneia dintre cele mai frumoase povești din fotbalul românesc” este în mansarda B2 de la Bastionul Theresia. În principal, sunt afișate momente în care se rezumă istoria clubului, dar nu lipsesc trofee sau fulare și tricouri ale echipei alb-violete. La vernisaj au fost președintele ASU Poli, Viorel Șerban, rectorul UPT Florin Drăgan, fostul rector Ioan Cartiș, directorul Muzeului Banautlui, Claudiu Ilaș, vicele CJT Alexandru Proteasa și liderul Druckeia, Sebastian Novovic.

Discursurile vorbitorilro s-au purtat mai degrabă în nota romantică a fotbalului, cu amintiri siropoase despre perioada când fotbalul se făcea cu studenți și nu era neapărat despre marea performanță. Din evocările celor prezenți a cam lipsit perioada în care, totuși, Poli s-a luptat la mare eprformanță, cu patronul Marian Iancu. În ceea ce privește expozișia, este deschisă până la data de 4 iulie, cu program de vizitare de luni până marți, între orele 10-18. Un bilet costă 15 lei, iar studenții, elevii și pensionarii au acces gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ