DISTRIBUIȚI

Universitatea de Vest din Timișoara anunță cum vor fi recompensați participanți din acest de la Liberty Marathon, eveniment care a fost amânat pentru toamna din cauza pandemiei. Așa cum fusese stabilit de la început de an, Camelia Potec, campioana olimpică de natație, rămâne ambasadorul cursei din acest an.

Liberty Marathon se adresează atât alergătorilor experimentați, cât și tinerilor sau copiilor. Din acest motiv, există mai multe curse. Cea mai scurtă e pe distanța de 2 km, air cea ”clasică” e pe 42 de km. Indiferent de cursa aleasă, toți participanții care o vor termina vor primi o medlaie semnată de actualul președinte ale Federației Naționale de Natație și Pentatlon Modern, Camelia Potec. ”Camelia Potec este o sportivă exemplară, olimpică într-o cursă de natație de mare viteză, dar și o cunoscută „maratonistă” a ambiției, talentului și energiei debordante. Semnătura de încredere a Cameliei Potec, inscripționată pe medalia acestei ediții a Liberty Marathon 2020, îi va atrage pe participanți și îi va inspira, pentru o cursă de alergare memorabilă”, spune rectorul Marilen Pirtea.

Medalia va face parte din kit-ul de participare la maraton, care include tricoul tehnic Liberty 2020, diploma de participant, masca pentru vremurile pandemice, dar și patru produse de la sponsorul Dm drogerie markt România. Kiturile vor ajunge la participanți cu ajutorul curierlor, livrate la adresa indicată la înscriere. Expediere se face într-un interval de maximum două săptămâni de la data validării cursei. La finalul perioadei alcoate competiției, urmează să se tragă la sorți și premiile oferite de sponsori, pentru toți cei care finalizează cursa. Iată ce se poate câștiga: telefoane Samsung Galaxy S20 5G, Huawei P40 5G, tablete Apple Ipad 7 10.2 inch 32GB, respectiv căști HAMA Connect 184020, Bluetooth.

LĂSAȚI UN MESAJ