DISTRIBUIȚI

Flavius Biea se pregătește pentru prima luptă la box profesionist din anul 2020, în cadrul galei Dynamite Fighting Show. Astăzi, pugilistul a anunțat că că adversarul său va fi Teodor Nikolov, sportiv originar din Bulgaria.

Gala ce e programată joi la Arenele Romane din București va fi una de kick-box, dar unul dintre meciuri va fi de box profesionist. Biea va urca în ring, pentru meciul 20 în boxul profesionist. Mult timp, sportivul stabilit în Timișoara s-a pregătit fără să știe ce adversar va avea, din cauza limitărilor de călătorie la nivel mondial în contextul pandemiei. ”Joi 20 August voi urca în ringul profesionist pentru a 20-a oară. Având în vedere problemele la nivel mondial cu care se confruntă toată planeta sunt recunoscător echipei Dynamite Fighting Show pentru acest meci și tuturor sponsorilor are au făcut posibil acest lucru”, a anunțat Flavius Biea.

Adversarul lui Biea a debutat la profesioniști tot în 2013, dar este mult mai tânăr, deoarece are doar 25 de ani. Teodor Nikolov a boxat în 44 de meciuri de box profesionist, mai mult decât dublu față de Biea. Are însă doar cinci victorii și patru meciuri terminate la egalitate. Ultimul său succes e din 21 aprilie 2018. Biea are, din 19 meciuri, 18 victorii și o înfrângere.

Anul acesta, Flavius Biea urma să boxeze în 28 martie la Timișoara. Gala a fost anulată din cauza pandemiei. Sportivul ar intenționa să boxeze anul acesta în orașul de pe Bega, dar totul depinde de evoluția situației la nivel mondial și național. În ceea ce privește gala Dynamite Fighting Show, ea va începe joi de la ora 20 și va fi transmisă de Pro X.

foto: facebook.com/pg/BieaPromotion

LĂSAȚI UN MESAJ