DISTRIBUIȚI

Flavius Biea și-a găsit adversarul pentru gala ”Boxing Fight Championship”, care va avea loc la Timișoara, la finalul lunii martie. Românuș va lupta pentru centura IBA Intercontinental cu Meshack Mwankemwa Ambukege, un pugilist din Tanzania.

Adversarul lui Biea are 23 de ani, dar și o bogată experiență în boxul profesionist.  Mwankemwa are 29 de meciuri în boxul profesionist, dintre care 20 de victorii. Pe șapte le-a pierdut, iar două le-a terminat la egalitate. Boxerul din Tanzania este poreclit „Smart Boy” și a debutat la profesioniști de la 18 ani. Este campionul țării sale la categoria semimijlocie, dar până acum, a pierdut meciurile disputate pentru trei titluri ale cunoscutei organizaţii World Boxing Organisation (WBO).

Africanul a mai boxat de șase ori în afara țării sale, de trei ori în Rusia, și o dată în Ungaria, Thailanda şi Namibia. La gala ”Boxing Fight Championship”, din 28 martie, de la Sala ”Constantin Jude” se va boxa pentru centura IBA Intercontinetal (super welterweight, 69,8 kilograme), câștigată de Biea în iunie, la Timișoara, în fața mexicanului Jesus Gurrola.

În ring vor mai urca în 28 martie și pugiliştii Florin Cardoş, Lucian Lazăr, Mirel Drăgan, Amansio Paraschiv, Valentin Petruţ, Daniel Bădulescu, Mădălin Mogoş, Mihai Desrobitu şi David Vinţan.

foto: facebook.com/BieaPromotion

LĂSAȚI UN MESAJ