DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică anunță că luni, sunt zece focare de coronavirus sub supraveghere în județ. Cel mai nou focar a apărut la Universitatea de Vest din Timișoara. De asemenea, au apărut cazuri noi la Zoppas Sânnicolau Mare, dar și la Penitenciarul Timișoara și Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Timișoara. 

La Universitatea de Vest din Timișoara sunt 5 cazuri, apărute de la începutul săptămânii trecute. Dintre cei cinci, doar o studentă este infectată. Fata învață la Facultatea de Sport, săt la cămin, iar actualmente este spitalizată. Studenta stătea singură în cameră, iar UVT a dezinfectat deja locația. Celelalte patru cazuri au apărut la personal administrativ, dar nu neapărat la persoane care lucrează împreună. La Zoppas Sânnicolau Mare sunt 83 de cazuri totale acum, față de 77, așadar, au apărut 6 noi infectări. La penitenciar au apărut 20 de cazuri față de 9, așadar, sunt 11 cazuri noi., iar la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Timișoara sunt 3 cazuri noi și un total de 7.

Iată celelalte opt focare:  firma de construcții Cona Mep Lugoj – 42 de cazuri; Acellum Timișoara – 34 de cazuri; Rus Savitar Dumbrăvița – 21 de cazuri; Spitalul de Copii ”Louis Țurcanu” Timișoara – 15 cazuri; Hella Ghiroda – 6 cazuri: Organizația Salvați Copiii Timișoara – 5 cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ