DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că vineri are 25 de focare de coronavirus. Au fost stinse două focare, dar a apărut un nou focar la Spitalul Orășenesc din Jimbolia. De asemenea, sunt cazuri noi în focarele cu oameni vulnerabili.

Focarele declarate stinse sunt cele de la echipa de volei CSU UVT Timișoara, unde au fost 8 cazuri confirmate, dar și cel de la fabrica Tellurium chemical din Timișoara, unde apăruseră 3 cazuri.  La Spitalul Orășenesc din Jimbolia ”Dr Karl Diel” au fost descoperite 14 cazuri de coronavirus. De asemenea sunt cazuri noi în alte cinci focare cu persoane vulnerabile. La Spitalul de Psihiatrie din Jebel sunt 7 cazuri noi și s-a ajuns la 77 totale. La Căminul pentru Persoane Vârstnice ”Inocențiu Klein” Timișoara au apărut 2 cazuri noi și s-a ajuns la un total de 44. De asemenea, la căminul de bătrâni din Lenauheim sunt 27 de cazuri noi și s-a ajuns la 33. Sunt 9 cazuri noi și la Căminul de bătrâni din Jimbolia, unde s-a ajuns la 40 de cazuri. Noi infectări s-au descoperit și la Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara, unde cu 19 noi cazuri s-a ajuns la un total de 24.

iată celelalte 20 de focare: Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Găvojdia – 180 de cazuri;  Cămin de bătrâni Ciacova – 52 de cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Copii din Lugoj  – 49 de cazuri; Centrul de Îngrijire și Asistență Ciacova – 48 de cazuri noi; Centrul de Plasament pentru Copii cu Dizabilități Recaș – 47 de cazuri;  Spitalul de Psihiatrie Gătaia – 29 de cazuri;  Centrul pentru Persoane cu Handicap Ciacova – 28 de cazuri; Cămin privat de bătrâni Lugoj – 25 de cazuri;   Ripensia Timișoara – 22 de cazuri;  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului – 22 de cazuri;  Firmă de obiecte sanitare Lugoj – 18 cazuri;  Unitate Economică industrială Timișoara (AEM) – 15 cazuri;  Centrul de Recuperare și Reabilitarea Neuropsihiatrică nr 2 din Lugoj – 14 cazuri; Primăria Lugoj – 14 cazuri; Centrul Educativ pentru Minori Buziaș – 11 cazuri; Serviciul de Ambulanță Lugoj – 8 cazuri; Grădiniță privată Moșnița Nouă – 7 cazuri;  ONG Timișoara – 6 cazuri; Centru de Plasament Găvojdia – 4 cazuri.

foto: spitaluljimbolia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ