Poli Timișoara a spart gheața și a triumfat miercuri în Cupa României, la scorul de 1-0, în fața Olimpiei Cluj. Alb-violetele veneau după cinci înfrângeri consecutive în cele două competiții.

În meciul jucat la Iclod, prima repriză a adus ocazii irosite pentru ambele formații. Unicul gol s-a marcat în minutul 61, când Shaira Pera a scăpat spre poartă și a înscris. Clujencele nu au putut să o învingă însă pe portărița Sara Câmpean. Din minutul 88, timișorencele au jucat în inferioritate, după ce Anda Jivana  văzut al doilea cartonaș galben.

Poli Timișoara: 1. Câmpean, 5. Meluță (căpitan), 6. Nagy, 4. Bratu, 96. Bistrian, 10. Kurja, 11. Mirea, 18. Boboc, 19. Șepețan (28. Bucșa), 17. Pera (7. Ancăș 69’) 9. Mihăilesc (14. Jivan 46’)

Mirel Albon speră ca echipa să-și revină cu acest succes. ”Suntem bucuroși pentru această victorie, dar mai ales pentru prestația fetelor. Nu ne-am mai bucurat demult. După atâtea meciuri doar cu înfrângeri și fără gol marcat, astăzi am reușit să câștigăm, am marcat și nu am primit gol – trei lucruri foarte importante. Sper ca jucătoarele noastre să iasă din acel blocaj mental care a existat atâtea săptămâni și, în condițiile acestea, cred că jocul nostru și prestațiile noastre vor fi la cu totul și cu totul alt nivel. Din păcate am pierdut-o pentru meciul următor pe Anda Jivan, vom face tot ce depinde de noi să o recuperăm pe Dimitra Ivanova și sperăm să ne prezentam cel puțin la același nivel, dacă nu chiar mai bine la meciul cu Farul Constanța de duminică”, a declarat antrenorul pentru siteul oficial al clubului.

Poli are emci duminică de la ora 13 acasă cu Farul Constanța, în campionat. În Grupa B din Cupa României, alb-violetele au ultimul joc la 8 mai, acas de la ora 18, cu Banat Girls. ”Acasă” e de duminica aceasta stadionul din Dumbrăvița, deoarece la arena Știința șantierul nu mai permite disputarea jocurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ