DISTRIBUIȚI

Lucrările de modernizare și extindere pe Bulevardul Sudului au început. Cu această ocazie, vor fi dezafectați stâlpii pe care atârnau cablurile operatorilor de televiziune, telefonie și Internet. Primăria anunță că acest lucru trebuie făcut până vineri, altfel, cel mai probabil, cablurile vor fi tăiate.

Operatorii trebuie să relocheze până vineri, 21 august, toate cablurile de la Liviu Rebreanu până la intersecția bulevardului Sudului cu strada Oglinzilor. Direcţia Generală drumuri, poduri, parcaje şi reţele de utilităţi transmite că în decurs de trei săptămâni va finaliza canalizațiile subterane pentru cabluri. Până atunci, operatorii au alternativa utilizării canalizațiilor subterane ale altor operatori privați.

Dacă rămâneți fără telefon Fix, Internet sau TV, primăria va îndeamnă să faceți reclamați la operatorul cu care vă furnizează aceste servicii. ”Îi rugăm pe cetăţenii din zonă, care au probleme cu transmisiile de voce/date, să se adreseze direct firmelor cu care au contracte în derulare, deoarece toţi operatorii au fost avertizaţi”, transmit autoritățile.

LĂSAȚI UN MESAJ