DISTRIBUIȚI

Dialog spumos în plenul Consiliului Local Timișoara. De la proiectul despre înfiinațrea structurii experimentale Unitatea Centrală de Achiziții Publice s-a ajuns la insinuaări interesante, chiar la posibile săgeți despre circul penibil din PNL Timiș care ține de aproape o lună.

Consilierii liberali Simion Moșiu și Ștefan Sandu au ridicat problema că o entitate care să facă singură toate achizițiile publice este aduce aminte de vremurie comuniste. După ce Dominic fritz a explicat avantajele unei astfel de structuri, viceprimarul USR-PLUS Ruben Lațcău a ieșit la ”atac”, deoarece în proiectul-pilot de pe plan național fac parte și Consiliul Județean Harghita și Primăria Municipiului Sibiu. Lațcău a precizat că liberalii ar trebui să le atragă atenția sibienilor că au îmbrățișat o idee comunistă.

Probabil pentru că aștepta momentul, consilierul PNL Lucian Căldăraru a aruncat ”bomba”: ”Chiar credeți că în PNL nu mai sunt comuniști? Încă au niște posturi grase”, a spus Căldăraru, fost revoluționar, spre amuzamentul unei părți a sălii. La alegerile cu scanlda din PNL Timișoara, Căldăraru s-a enervat că în Sala Capitol, Dănuț Groza a adus bodyguarzi, și a părut mai degrabă un susținător a lui Raul Ambruș. Să se fi referit Căldăraru chiar la Alin Nica?

LĂSAȚI UN MESAJ