DISTRIBUIȚI

Încet-încet, cu restricțiile respectate, și spectacolele culturale revin la viață, deocamdată, în aer liber. În 17 iulie, iubitorii de teatru sunt invitați la un spectacol în Piața Sfântu Gheorghe, pus în scenă de cei de la Auăleu Teatru și Primăria Timișoara. Piesa jucată este chiar „Miorița”.

Va fi permis doar accesul a 100 de persoane, gratuit, dar care trebuie să se înscrie pe pagina Evenimente Primăria Timișoara. Totul va începe la ora 21,30. Din distribuția piesei fac parte Ionuţ Pîrvulescu, Ioan Codrea, Armand Iftode, Christine Cizmaş, Norbert Lovasz, Sol Faur, Ovidiu Mihaiţă. Muzica îi aparține lui Sol Faur, iar de măști se ocupă Aura Bălănescu și Ligia Seculici. Auăleu asigură costumele, scenografia și luminile, în timp ce de coregrafie se ocupă Costa Tovarnisky. Lucian Popovici se ocupă de grafică, iar Ovidiu Mihăiță de înscenare.

Teatrul Auăleu a luat naștere în 2005, la periferia orașului, Trupa a jucat în case părăsite, bodegi, cluburi, beciuri, sub poduri, în corturi militare, piețe, hoteluri, scene improvizate, parcuri. Spectacolele Auăleu sunt un mix de teatru, concert, lirică, cabaret-noir, circ, musical, animație, basm și tragi-comedie pe texte proprii și se situează la granița dintre rânjet și surâs, toate având în comun o estetică a derizoriului proprie trupei.

LĂSAȚI UN MESAJ