DISTRIBUIȚI

Cei mai talentați studenți sau elevi din domeniul IT își pot dovedi din nou talentele la a doua ediție a hackathon-ului internațional UniHack, programat în luna noiembrie, organziat de Liga AC din cadrul UPT. Evenimentul se va organiza doar online, astfel că nu există riscul ca din cauza unor eventuale noi restricții impuse, să se anuleze.

Competiția este destinată studenților, dar și elevilor de liceu pasionați de IT. și e programată în perioada 20-22 noiembrie. Ei se pot grupa în echipe de maximum cinci elevi, care vor avea la dispoziție 48 de ore pentru a concepe și implementa soluții software și hardware pentru probleme civice. Echipele vor acționa sub îndrumarea unor mentori experimentați, dar și alături de reprezentanți ai companiilor partenere. Dar evenimentul nu va fi doar despre competiția de programare, ci și despre challenge-uri, conferințe și workshop-uri susținute de traineri și speakeri internaționali.

Firește, cele mai bune proiecte vor fi premiate. În funcție de temă și tehnologiile folosite, munca echipelor va fi încadrată în următoarele categorii: Best Mobile App, Best Web App, Digital Education și Safe Urban Mobility. Pentru categorii, premiile vor fi oferite de sponsori, iar premiul cel mare, de 2000 de lei, e oferit de organizatori. Organizatorii așteaptă tinerii dornici să se înscrie, după ce anul trecut, evenimentul a fost un succes. 

LĂSAȚI UN MESAJ