DISTRIBUIȚI

De luni, 16 mai, a început vaccinarea cu doza 4 de vaccin anticovid pentru oricine a făacut deja trei doze. În Timiș, conform DSP, 27 de persoane au făcut în cursul zilei de ieri doza 4.

Toate cele 27 de doze administrate ieri s-au inoculat la Spitalul Județean. Reamintim că pânp la 1 iulie, vaccinul anticovid se mai administrează în trei centre din județ: Spitalul Județean Timiș, Spitalul Sânnicolau Mare și Spitlaul Făget. De asemenea, inclusiv dupp data de 1 iulie, vaccinul se va administra la medicii de familie care au dorit să facă acest lucru. Un cetățean poate merge pentru vaccin la alt doctor, dacă al său nu administrează serul anticovid, doar cu cardul de sănătate la el.

Doza 4 se administrează persoanelro peste 18 ani care au făcut trei doze de vaccin de tip ARN Mesager sau cu o schemă heteroloagă, care include AstraZeneca și vaccin de tip ARN Mesager. Pentru Doza 4 e disponibil doar setul de la Pfizer.

 

1 COMENTARIU

  1. S-au imunizat cu a 4 doză cei care fuseseră deja imunizați cu 3 doze, care fuseseră deja imunizați cu 2 doze. Dacă nu ar fi tragic (numărul de persoane cu efecte adverse grave, chiar și morți), ar fi chiar comic.

LĂSAȚI UN MESAJ