DISTRIBUIȚI

A treia rundă din actualul campionat face ca ASU Politehnica să revină acasă, pe Stadionul „Dan Păltininișanu”, pentru interesantul meci cu Farul Constanța. Violeții sunt conștienți că va fi altceva față de meciul cu U Cluj, o echipă cu un joc mai mult decât bătrânesc, dar chiar și așa, sunt optimiști.

În afara de Vidrăsan, lotul e valid, deoarece Ignea și-a revenit. ”Întâlnim o echipă a Farului care din punctul meu de vedere și nu numai, putem considera că este cea mai în formă echipă. Au avut un meci dificil cu Petrolul, una dintre principalele candidate la promovare, și au câștigat acel joc. Nu este ușor să câștigi la Petrolul. Putem considera că avem un meci foarte greu. O echipă a Farului antrenată de Ianis Zicu. Mă bucură revederea cu el, mă bucur că a îmbrățișat aceeași meserie, aștept să ne întâlnim la acest joc. Trebuie să uităm meciul de la U Cluj.  Sunt două echipe diferite ca stil. Doi antrenori diferiți. Nu vreau să analizez antrenorii, dar va fi o altă abordare”, spune antrenorul Octavian Benga.

Antrenorul spune că fără public, echipele gazdă nu mai pot fi considerate avantajate. Acest meci se joacă pe cel mai mare stadion din oraș deoarece este televizat. ”E păcat să jucăm pe un stadion așa mare și gol. Meciurile fără spectatori nu creează un avantaj pentru echipele-gazdă și chiar rezultatele din ultima perioadă îmi dau dreptate.Pentru echipele gazdă este foarte greu să-și câștige meciurile acasă”, a mai spus Benga.

Sergiu Popovici a jucat bine la Cluj, după o evoluție proastă cu Mioveni, și e optimist că poate veni o nouă victorie. ”Trebuie să uităm acest meci și să ne concentrăm pe cel de luni. Trebuie să mergem luni cu aceeași atitudine ca la Cluj. Farul are o echipă la fel de bună ca cei de la Cluj, au ca obiectiv play-off-ul. Cred că avem atitudine și suntem un grup unit o să facem o victorie frumoasă”, a spus Popovici.

Meciul cu Farul e programat începe la ora 18 și e televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ