DISTRIBUIȚI

Marți, Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că are zece focare de coroanviru sub supraveghere. Au apărut două focare noi în Timișoara și cazuri noi în focarul de la Jebel.

Noile focare sunt la un cămin de bătrâni și la ISU Banat. La căminul de bătrâni din Timișoara au fost identificate 5 cazuri, iar la ISU, cazurile sunt la Detașamentul 2 de Pompieri Timișoara, unde sunt 8 cazuri pe aceeași tură, atâtea câte și raportează focarul, plus încă unul din altă tură, nealocat focarului. De asemenea, au fost descoperite 6 cazuri noi la focarul de la Spitalul de Psihiatrie Jebel, unde acum sunt în total 29 de cazuri.

În celelalte șapte focare nu sunt cazuri noi:  Cămin de bătrâni Comloșu Mare – 49 de cazuri; Cămin de bătrâni Șag – 33 de cazuri;  Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Copii Lugoj – 14 cazuri; Cămin de bătrâni Sânnicolau Mare – 13 cazuri; Spitalul Municipal Lugoj Secția Interne – 10 cazuri; Fabrică de mobilă Timișoara – 8 cazuri; Spitalul Municipal Lugoj Secția Chirurgie – 6 cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ