DISTRIBUIȚI

Baschetbaliștii de la SCM Timișoara au pierdut la scorul de 72-54 meciul cu SCM U Craiova, jucat la al șaselea turneu din Liga Națională de Baschet masculin, disputat la Oradea. Olteni au dominat meciul în mare parte, fără ca ”leii” din Banat să se afle prea mult timp la conducere. 

Timișorenii au mers la acest turneu fără Stallworth și Lazar, ambii cu probleme medicale. După primele minute echilibrate, Craiova a început să se detașeze clar, mai ales că bănățenii au marcat doar 6 puncte în jumătate de sfert. După 20-12 la finalul primului sfert, oltenii au continuat să-și mențină un avantaj confortabil, astfel că la pauză s-a intrat cu 35-27. Meciul a fost unul în care ambele formații au marcat puțin, iar sfertul trei nu a făcut excepție și s-a terminat cu scorul de 47-40.  Timișorenii nu au reușit să reducă din diferență în ultimele zece minute, când din contră, oltenii și-au mărit avantajul.

Cel mai bun marcator al Timișoarei a fost Olah, cu 13 puncte, urmat de Mijajlovic, cu 12, Dragoste, cu 7, Brown, cu 6, Komatina și Mirkovic, cu câte 5 puncte fiecare și Gajic și Kelemen, cu câte 3 puncte fiecare. Cel mai bun marcator al Craiovei a fost Henson, cu 15 puncte.

Mâine, tot de la ora 16, SCM Timișoara va juca la Oradea cu Dinamo.

foto: facebook.com/baschetscmtimisoara

LĂSAȚI UN MESAJ