DISTRIBUIȚI

În perioada 15-28 februarie are loc perioada de înscriere pentru admiterea la cele două școli de jandarmi din țară. Doritorii își pot depune dosarele atât la Brigada de Jandarmi Mobilă Timișoara, dar și la Inspectoratul Județean de Jandarmi Timiș, de pe strada George Barițiu.

În acest an sunt dispponibile 400 de locuri, la școlile militare de subofițeri “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și “Petru Rareș” Fălticeni. Admiterea va avea loc până în 17 aprilie. Prima dată, candidații vor avea de dat testul psihologic. Urmează evaluarea performanței fizice și apoi a cunoștințelor. Candidații rămași vor fi examnițai și medical. Admiterea se va organiza pentru a evita răspândirea coronavirusul. Proba cunoștințelor, din 27 martie nu se va mai da la cele două școli din Drăgășani și Fălticeni, ci la unitățile de selecție. Vor ajunge la testarea scrisă toți cei care trec de evaluarea performaneți fizice.

Rezultatele se aduc la cunoștință celor interesați și pe paginile unităților. De asemenea, rezultatele se vor posta și pe apginile celor două școli militare. Despre documentele necesare pentru înscriere se poate afla de pe siteul www.jandarmeriatimis.ro.  Informaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul Management Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, telefon fix: 0256/490.990, int. 24/570.

LĂSAȚI UN MESAJ