DISTRIBUIȚI

Joi, timp de aproximativ opt ore, se va lua gazul pe mai multe străzi din cartietul Mehala. Motivul e legat de finalizarea unei lucrări ample realizată de Delgaz Grid în zonă, pentru înlocuirea țevilor.

Practic, s-au înlocuit conducetele și branșamentele pe 3,6 km, cu o investiție de 1,25 milioane de lei. Mâine, 4 martie, noile conducte vor fi cuplate la sistemul de distribuție, air din acest motiv, se va opri furnizarea gazului pe străzile Basarabia, Vuk Karadjici, Popovici Bănățeanu, Cetatea Albă, Milos Cirneanski, Martir Cornel Leucuța și Aleea Viilor. Întreruperea va începe la ora 9 și cel mai probabil, alimentarea se va relua la ora 17. Consuamtorilor li se transmite să închidă toate ochiurile, iar la reluarea alimentîrii să supravegheze arderea lor timp de 30 de minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

 

LĂSAȚI UN MESAJ