DISTRIBUIȚI

Anul acesta, Târgul de Paști din centrul Timișoarei va avea loc în perioada 27 martie – 20 aprilie. Înscrierile pentru comercianți încep însă de joi, 5 martie, potrivit anunțului municipalității.

înscrierile sunt deschise până la data de 15 martie 2020 și se face la Casa de Cultură, de pe Strada Miron Costin nr. 2, de luni până vineri, între orele 11-15. Documentele necesare înscrierii sunt: formular (word) de participare la Târgul de Paşti; CD cu poze şi lista produselor comercializate; copie xerox după actele firmei; certificat de calitate sau orice alt document care atestă calitatea şi specificul produselor comercializate; copie contract de colectare uleiuri şi grăsimi alimentare uzate, încheiat cu un operator economic specializat; copie contract de colectare şi evacuare a deşeurilor, încheiat pe perioada târgului cu o societate specializată.

Cei care comercializează produse alimentare au nevoie de aviz de la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș. Pentru buna funcţionare a activităţii, trebuie precizate detaliile referitoare la logistica necesară (curent electric, apă şi altele). Autoritățile locale transmit că vor admite cele mai bune dosare, pentru ca oferta să fie mai atractivă și diversificată.

foto: huff.ro

LĂSAȚI UN MESAJ