DISTRIBUIȚI

PNL Timiș și-a anunțat în seara aceasta lista pentru alegerile parlamentare. Practic, actualii parlamentari, Marilen Pirtea, Ben-Oni Ardelean și Alina Gorghiu sunt ”cap de listă”. Interesant este că până la alegerile din 6 decembrie, tot Alin Nica va conduce și organizația liberală din Timișoara.

Timișenii liberali, fie simpatizanți, fie membri de partid, care sperau să nu o mai vadă pe tecuceanca Alina Gorghiu pe listă nu-și vor vedea visul cu ochii. Senatoarea e și acum prima pe lista PNL. Pirtea și Ardelean sunt și ei primii doi pe lista de deputați, unde după ei apare Cosmin Șandru. Pe locul 4 este controversatul Petru Roman, primarul din Deta, fost pedelist. Iată lista:

Pentru *Camera Deputaților*, ordinea este următoarea:

1. Marilen Gabriel Pirtea

2. Ben Oni Ardelean

3. Cosmin Șandru

4. Petru Roman

5. Ciprian Bogdan

6. Claudiu Chira

7. Sorin Supuran

8. Adriana Corbeanu

9. Elena Samoilă

10. Samuel Lupulescu

Pentru *Senat*, ordinea este următoarea:

1. Alina Gorghiu

2. Ionuț Gaiță

3. Mihai Bojin

4. Sorina Ciurlea

Alin Nica speră ca PNL să aibă patru deptuați și doi senatori de Timiș. Președintele partidului spune că parlamentarii vor trebui să facă lobby pentru proiectele din județ. ”PNL Timiș a obținut un scor politic de 35,6% la alegerile locale, scor pe care sper să îl creștem și să reconfirmăm că PNL este partidul numărul 1 în Timiș. Dorim să avem o echipă de parlamentari cu influență la București, care să colaboreze cu Guvernul PNL și să concretizeze proiectele importante pentru județul nostru în următorii patru ani, fie că este vorba despre centura Timișoarei, autostrada Timișoara – Moravița, de noua conexiune la autostrada A1, de stadion, sala polivalentă sau de preluarea aeroportului de către autoritățile locale”, a declarat Nica.

Alin Nica va conduce și PNL Timișoara, până după alegerile parlamentare, sau, glumind puțin, după Moș Nicolae. Săptămâna aceasta se va constitui și Birou Politic Local interimar PNL Timișoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ