DISTRIBUIȚI

SCM Timișoara s-a impus la scorul de 79-65 în meciul cu Dinamo București, al doilea joc de la turneul 6, disputat de bănățeni la Oradea. Cu acest rezultat, elevii lui Dragan Petricevic au ajuns la șase victorii și cinci înfrângeri în campionat. 

Meciul a început mai bine pentru Dinamo, care a preluat conducerea, după care tot primul sfert a fost echilibrat. La finalul celor zece minute, tabela indica 25-22 pentru bucureșteni, dar Timișoara a marcat 5 puncte consecutive și a revenit la conducere, după care a preluat autoritar frâiele meciului și a intrat la pauză cu 53-39. Dinamo a reușit să mai reducă din diferență la reluarea jocului. Bucureștenii s-au apropiat chiar până la 65-57, iar sfertul trei s-a terminat la scorul de 67-59. În sfertul patru s-a marcat foarte puțin, iar dinamoviștii au reușit să se apropie doar la 7 puncte de Timișoara.

Brown și Komatina au fost cei mai buni marcatori ai Timișoarei, cu câte 17 puncte fiecare. Mijajlovic a marcat 15, puncte, urmat de Gajic, cu 9, Banciu, cu 7, Dragoste și Mirkovic, fiecare cu câte 6, și Olah, cu 2 puncte. Cu 21 de puncte, Armwood a fost cel mai bun marcator pentru Dinamo.

În campionat urmează să se mai dispute o serie de meciuri restante. SCM Timișoara va juca la turneul 7 în perioada 8-9 februarie, la Cluj. ”Leii” vor da piept acolo cu Steaua București și U BT Cluj Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ