DISTRIBUIȚI

Rând pe rând, cursele charter se reiau de pe Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” Timișoara, chiar dacă mare parte din perioada concediilor a trecut. De duminică, timișorenii și nu numai pot zbura din nou spre Egipt.

Compania Animawings va opera zboruri între Timișoara și Hurghada, începând din 30 august. Va fi un singur zbor pe săptămână, duminica. ”Reluarea curselor charter de vacanță de pe aeroportul Timișoara către Hurghada – Egipt poate fi un moment oportun pentru pasagerii care și-au plănuit concediul în perioada următoare. Astfel, turiștii din zona de vest a țării au ocazia să își petreacă un sejur pe litoralul egiptean și să descopere istoria antică a lumii, chiar și după sezonul estival. Cu toate că ne aflăm într-o perioadă cu restricții de călătorie, plecarea în vacanță pe timp de pandemie este posibilă, atâta timp cât ținem cont de măsurile de siguranță ce se impun”, spune directorul aeroportului, Dorel Grădinaru.

Aeronava charter va ateriza la 13:40 la Timișoara, urmând să decoleze la 14:25. Turiștii vor ajunge la Hurghada la 18:30. Vara aceasta, rând pe rând, s-au reluat cursele charter spre Rhodos, Skiathos și Creta, în Grecia, dar și pentru Antalya. În anii trecuți, din Timișoara se putea zbura cu charterul și spre Tunisia.

LĂSAȚI UN MESAJ