DISTRIBUIȚI

 

Strada Edgar Qunet, una dintre străzile de pământ a Timișoarei, o stradă nouă, care a luat naștere pas cu pas, când aici au primit autorizații de construcție o serie de proprietari. Casele sunt acum finalizate, locuinte, deci timișorenii care stau aici au pretenția, dacă tot plătesc impozite, să aibă și asfalt în fața porții, nu doar pământ care, la fiecare ploaie, se transformă în noroi. Edgar Quinet se intersectează cu strada Mureș și ar putea  să se intersecteze și cu strada Gavril Musicescu, dar ea se oprește practic cu ultima casă construită.

Primăria Timișoara are în plan amenajarea acestei străzi. În acest sens a scos la licitație serviciul de asistenţă tehnică prin diriginţi de specialitate aferent proiectului  – Amenajare strada Edgar Quinet, “Servicii de asistenţă în domeniul lucrărilor publice”. Atribuirea contractului de achiziţie publică se face prin cumpărare directă, sursa de finanţare a contractului care urmează să fie atribuit fiind bugetul local. Ofertele pot fi depuse de firmele de construcție sau proiectare interesate la sediul primăriei, până la data de 25 mai, ora 16:00.  Perioada de valabilitate a ofertelor trebuie să fie de 120 zile de la termenul limită de primire a ofertelor.

Valoara estimată doar pentru dirigenția de șantier este de  7.399,35lei (fără TVA) din care 7.047,00 lei (fără TVA) reprezintă valoarea estimată a contractului de prestare de servicii de asistenţă tehnică și 352,35lei (fără TVA) reprezintă cheltuieli diverse şi neprevăzute (respectiv 5,00% din valoarea serviciului de asistenţă tehnică). Durata de execuţie este de 3 luni.

Mirabela VLAD

LĂSAȚI UN MESAJ