DISTRIBUIȚI

Persecutat de Robu, susținut de Fritz. Asta apre să fie descrierea pentru Lucian Vărșăndan, fostul director al Teatrului German de Stat din Timișoara, îndepărtat și cu ajutorul controversatei Rodica Aurelian. După mai multe victorii în instanță, se pare că ne apropiem de revenirea fostul șef la conducerea instituției de cultură.

Lucian Vărșăndan a dat primăria în judecată și a câștigat. Fritz a decis să nu facă Recurs. ”Primăria a pierdut procesul anul trecut. Am decis să nu facem Recurs. Asta înseamnă că finalizarea evaluării proiectului de management al domnului Vărșănsan se va întâmpla în ianuarie și vom încheia procesul de evaluare început în 2017. Eu cred că este important ca Teatrul German de Statsă iasă din blocajul care l-a distrus în ultimii trei ani și să renască. M-aș bucura dacă domnul Vărșăndan ar avea un rol în renașterea sa”, a declarat Fritz.

Rodica Aurelia, șefa Resurselor Umane din primărie a considerat că Vărșăndan nu are studiile necesare pentru a fi director. În locul său a fos,t o bună perioadă de vreme, Ioan boldurean. Ulterior, directoare a fost numită actrița Ioana Iacob.

foto: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ