DISTRIBUIȚI

De vineri, timișorenii și locuitorii din Vestul țării mai au o opțiune dacă vor să zboare la București. Compania italiană Ryanair reia zborurile pe ruta dintre Banat și capitală.

Ryanair va avea trei curse pe săptămână pe această rută, lunea, vinerea și duminica. De pe Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” Timișoara se poate zbura spre București și cu alți doi operatori, Tarom și Blue Air. Acestea au câte zece zboruri săptămânale pe această rută, luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică. Faptul că cea mai însemnată pondere în transportul intern a fost înregistrată de către Aeroportul Internațional Timișoara, după București, este un indice pozitiv în raport cu situația epidemiologică cu care ne confruntăm. În acest sens, deciziile companiilor aeriene, de a relua zborurile regulate interne, pot fi oportune pentru schimbul de relații economico-sociale între Regiunea de Vest și capitala țării.”, spune directorul aeroportului, Dorel Grădinaru.

Ruta Timișoara-București a fost cea mai circulată rută internă din România în primul semestru al anului curent, cu 86.000 de pasageri. Similar, aceeași rută a fost cea mai circulată rută internă în 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ