DISTRIBUIȚI

Poli Timișoara pare să nu poată gestiona corect meciurile în deplasare. După episodul de anul trecut când s-a jucat cu tricouri scrise cu carioca și întârzierea la Giurgiu, și deplasarea spre Botoșani a fost una cu peripeții.

Marți, colegii de la Digi 24 Timișoara i-au văzut pe cei de la Poli în aeroportul din Timișoara. Gazeta Sporturilor a scris că o parte din rezerve a zburat în ziua meciului, deoarece nu au fost destule bilete de avion. Printre ei se afla și Alexandru Ciucur, fotbalist care a intrat excelent în meci și a avut două ocazii mari. Munteanu a fost titular până atunci și s-a întrecut în ratări monumentale, dar Popa a întârziat înlocuirea. Iată, Ciucur ajunsese cu doar două ore și jumătate înainte la meci. „Ionuț Popa și-a făcut primul „11” de acasă și-apoi s-au cumpărat biletele la avion. Jucătorii care erau titulari au plecat spre Iași cu primul avion, iar cinci au ajuns la Botoșani cu două ore și jumătate înaintea partidei. Nu au găsit tichete la avion pentru toți și i-au împărțit în două grupe. E un haos fără precedent”, a declarat o sursă pentru site-ul gsp.ro.

Ziarul îl citează și pe Ionuț Popa, care pare la capătul răbdării. „Nu se mai poate continua așa, nu se mai poate tolera o astfel de situație. Dacă cei din Timișoara nu vor să mai aibă echipă, să ridice mâna și ne predăm. Deocamdată îi respect pe cei de aici, dar sper ca și ei să ne respecte pe noi”, a precizat Popa. Anul trecut în Cupa Ligii, Poli a jucat cu echipamentul scris cu carioca, deoarece nu au plecat cu culorile corecte. De asemenea, la Giurgiu, echipa a ajuns târziu și a invocat traficul de pe centura Bucureștiului.

(foto: gsp.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ