DISTRIBUIȚI

Ca în fiecare an, Universitatea de Vest din Timișoara organizează sâmbăta meditații la materiile din care se susține Examenul de Bacalaureat. Totul a început în 16 ianuarie, iar din prima, au participat deja peste 3000 de elevi, anunță universitatea.

Sesiunile de pregătire se fac una după alta, pentru a permite elevilor de clasa a XII-a să se pregătească la toate cele trei materii din care vor da examenul maturității. De la 9 la 10,30 sunt cursurile de Lima Română, de la 10,45 la 12,15 sunt cursurile de Matematică sau Istorie, iar de la 12,30-14 au avut loc cursuri la Biologie, Chimie, Economie, Fizică, Geografie și Informatică. Săptămânile următoare vor începe și cursurile la Filosofie, Logică, Comunicare și Argumentare, Psihologie și Sociologie. Deoarece orele online se pot face de oridunde din țară, Universitatea de Vest spune că a avut peste 6500 de elevi înscriși.

În total, vor fi 19 astfel de sesiuni de meditații online, până la mijlocul lunii iunie. Cei care doresc să participe trebuie doar să completeze acest formular de înscriere. elevii au și oportunitatea să acceseze materialele trimise prin patforma Google Clasroom, în permanență. Aici găsiți programul sesiunilor de pregătire.

LĂSAȚI UN MESAJ