DISTRIBUIȚI

Miercuri s-a trecut din nou de 300 de amenzi în județul Timiș, date pentru lipsa măștii, a declarațiile pentru deplasarea seara și noaptea. Ieri, oameni elgii au prins și o persoană ieșită din izolare, deși se afla sub incidența celro 14 zile dispuse d legee.

Polițiștii au făcut controale alături de jandarmi, pompieri, reprezentanți ai DSVSA și ITM. Sunt vizate mai ales societățile comerciale cu un număr foarte mare de angajați, dar și spațiile comerciale unde vine multă lume, locații în care se verifică purtarea măștii, distanțarea, dar și limitarea la un anumit număr de persoane. Se fac verificări și în mijloacele de transport. Ieri au fost la datorie 264 de polițiști, care au verificat 84 de societăți comerciale, 94 de obiective și 143 de mijloace de transport persoane, între care și 52 de mijloace de transport în comun.Au fost legitimate peste 3000 de persoane. S-au dat 318 de amenzi, în valoare totală de 80.850 de lei. 256 dintre sancțiuni, în valoare totală de 62.750 de lei s-au dat pentru absența măștii. Alte 61 de amenzi, însumând 13.0100 de lei s-au dat pentru nerespectarea carantinei nocturne.

În cazul persoane prinse de poliție că nu respecta măsura de carantinare, vinocata a primit o amendă de 5000 de lei. Este vorba de o femeie din Buziaș, prinsă în 5 aprilie că nu se afla în izolare, deși venise din străinătate. Femeia a vrut ieri să plece din țară, deși ar fi trebuit să fie tot acasă. Din acest motiv, s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ