DISTRIBUIȚI

Tot ce trebuie să știi ca jucător începător la cazinou. Mini ghid cu sfaturi testate de la jucătorii experimentați. Învață cum să câștigi la cazinourile online.

Fiecare jucător începător la cazinourile online își dorește să poată juca ca un expert încă de la momentul înregistrării. Nimic nu este imposibil în lumea cazinourilor online, fapt dovedit și de modul în care au fost câștigat marile premii de-a lungul timpului. De exemplu, jackpot-ul progresiv de 17 milioane euro de la Mega Fortune care a fost obținut cu o miză de numai 25 eurocenți. Numai că, “norocul începătorului” nu funcționează atunci când vine vorba despre jocurile de noroc online.

Mini-ghid cu sfaturi testate pentru jucătorii începători la cazinou

Știi că poți câștiga la cazinourile online, dar nu știi cum să o faci! Depinde de cazinoul ales, de bonusuri, de jocuri și de etapa de pregătire. Având în vedere că oferta de cazinouri EGT Româniacazinos.com este foarte bogată și că sloturile cu o volatilitate mică și 4 jackpoturi integrate ale acestui brand sunt avantajoase din start, se poate spune că deja ai ales o carte câștigătoare. Jucătorii cu experiență și care au figurat în repetate rânduri pe lista câștigătorilor au câteva sfaturi pentru cei care vor să joace la cazinou:

  • Etapa de pregătire – este perioada în care viitorul jucător acumulează experiență în materie de jocuri de cazinou. Unul dintre avantajele principale ale platformelor licențiate este că oferă opțiuni gratuite de joc (demo/bani virtuali/încercare). Jucătorul nu trebuie să se înregistreze, nu își creează cont, ci pur și simplu joacă în condiții de cazinou fără să-și pericliteze capitalul. Este cel mai bun moment ca acesta să testeze toate jocurile care îl interesează, să-și definitiveze lista de preferate și să dobândească cunoștințele necesare pentru a juca cu mai multe șanse de a obține câștiguri.
  • Etapa de utilizare a bonusurilor – anumite platforme de cazinou oferă această posibilitate jucătorilor prin intermediul rotirilor gratuite fără depozit și a bonusurilor cash fără depunere. Singurul lucru care trebuie menționat este că din momentul în care jucătorul optează pentru un astfel de bonus trebuie să se înregistreze pentru a-l obține. Verificarea clauzelor bonusurilor este o condiție obligatorie pentru acceptarea recompenselor; în caz contrar, cerințele de rulaj se pot dovedi dezavantajoase pentru jucător.
  • Etapa jocurilor pe bani – este momentul în care jucătorul trebuie să se orienteze către tipul de joc, miza care se potrivește bugetului și care respectă cerințele de rulaj. Cunoașterea RTP-ului jocurilor de păcănele, a avantajului casei în cazul celorlalte tipuri de jocuri de noroc, precum și studiul jocurilor live reprezintă puncte de referință pentru ceea ce urmează să facă jucătorul în viitor. Există tentația și curiozitatea de a juca live, numai că, nu este o opțiune recomandată pentru jucătorii aflați la început.

Printre cele mai importante sfaturi legate de modul de joc sunt cele legate de plasarea mizelor – jucătorul trebuie să se orienteze către acele bonusuri care îi oferă avantaje reale. Iar acest lucru se transpune în rotiri reale, fără cerințe de rulaj (chiar dacă sunt oferite la depunere) și la mega rotiri (valoare dublă în comparație cu o rotire standard). Bonusurile cu cerințe minime la rulare și condiții decente sunt de preferat bonusurilor cu valori foarte mare și procentaj ridicat de recompensare (dar cu rulaj crescut).

Nu trebuie pariat în exces, nici pentru recuperarea unor pierderi și nici pentru a obține alte bonusuri (mai ales dacă este impusă regula unui singur bonus activ). Cea mai bună strategie pentru a obține câștiguri la cazinou este să analizezi și să testezi dinainte ceea ce urmează să joci.

Este un avantaj cert, care nu ține decât de jucător și, prin urmare, este controlabil. Așa că, atunci când vei juca la cazinou, amintește-ți că puține lucruri țin exclusiv de jucător, dar că, atunci când sunt utilizate în mod corespunzător, îi oferă acestuia avantaje pe termen lung.

LĂSAȚI UN MESAJ