DISTRIBUIȚI

Toate competițiile de fotbal sunt oprite, dar cea mai mică echipă națională, cea U15, se antrenează din greu, deși fotbaliștii abia și-au făcut buletin. FRF a postat un montaj video cu toți cei 52 de băieți din lotul extins, între care regăsim și trei timișeni.

Jucătorii sunt filmați în timpul exercițiilor pe care le fac acasă. Sebastian Ticuș de la LPS Banatul apare în montaj în timp ce sare coardă. Colegul său, Fabiano Cibi apare filmat cum face genuflexiuni. Tot din Timiș, în lotul extins este și David Ciurel de la CSM Lugoj, care este filmat pe salte, în timp ce atinge cu palmele vârfurile degetelor de la picioare. Mesajul montajului video este Suferim împreună. Ne bucurăm împreună. Luptăm împreună”, un mesaj inspirat din sloganul FRF.

Generația 2005 a primit programul de pregătire de la Horațiu Baciu, preparatorul fizic al naționalei de seniori. Cei mici cun asistați de coordonatorii naționalei U15: Răzvan Rotaru, Iulian Cojocaru, Victor Ene, Valentin Sinescu și Răzvan Stanca. Echipa U15 a României s-a format în urma unui an de selecții, în cadrul Turneului Speranțelor 2018-2019, a trialurilor interne și a celor externe.

Filmulețu e disponibil aici.

foto: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ