DISTRIBUIȚI

În sfârșit, locul lăsat liber de Cătălin Iapă a fost ocupat. După ce Nicolae Robu a rămas fără un consilier personal, care a ajuns secretar de stat în  Ministerul Dezvoltării, acum locul a fost ocupat de Ovidiu Ciurdar, ce vine din industria automotivelor. Membru proaspăt PNL, se autodescrie ca un mare familist.

Ciurdar are 30 de ani și și-a început prezentarea de la conferința săptămânală a primarului cu faptul că este familist convins, are un băiețel de doi ani și altul ”pe drum”. Noul consilier al primarului are studii în mecatronică și robotică la UPT, licență și masterat, și a lucrat în industria automotive, inclusiv în Germania. ÎN CV-ul său e și compania TRW. Ciurdar spune că a proiectat airbag-uri. ”Doresc să mă implicat în viața comunității, îmi plac proiectele de anvergură și am decis să renunț la confortul financiar dat de domeniul automotiv și am venit în primărie”, spune noul consilier personal al primarului.

Ciurdar a devenit recent membru PNL. Mai precis, din ianuarie. La început, se va ocupa de proiecte pe fonduri europene. ”În prima fază voi fi responsabil pe fonduri europene, îmi voi folosi experiența de project manager. Va urma o perioadă în care o să învăț cum funcționează această instituție. Sper să aplicăm binecunoscuta metodă din automotive plan-do-check-act”a mai spus Ciurdar.

Nicolae Robu a ținut să sublinieze că noul consilier are multe calități, iar cea de membru PNL este, firește, printre ele. ”Asta nu face decât să adauge o calitate, a fi membru PNL este o calitate. PNL a lăsat urme adânci pozitive în istoria acestui stat. Mereu vin noi și noi tineri în PNL. Nu se poate compara cu niciun alt partid în Timiș cu PNL la acest capitol”, a spus edilul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ