DISTRIBUIȚI

În Primăria Municipiului Timișoara au apărut noi cazuri de coronavirus. Sunt mai mult de trei cazuri, cât e minimul pentru a se declara focar, la Direcția de Urbanism, iar din acest motiv, și activitatea e parțial blocată.

Dominic Fritz a explicat că acum nu se pot semna documente. ”Sunt mai multe cazuri, eu știu de patru. Alți zece angajați trbeuie să stea în izolare. Printre acești zece este și șeful biroului, care are atribuții delegate de arhitect-șef (n.r. Monica Mitrofan) și nu este nimeni care să o poată înlocui. În aceste condiții, activitatea biroului este blocată puțin. Cei care sunt în zioalre lucrează în continuare de acasă, cât se poate. Dar nu pot semna acte. Probabil vom avea întârzieri în eliberarea actelor  ce țin de Urbanism. Până la două săptămâni ar putea dura. Rog timișorenii să aibă înțekegere față de situație”,a precizat Dominic Fritz.

Altfel, Fritz promite că la această direcție se vor face angajări în viitor. ”Sunt conștient oricum că la Direcția de Urbanism avem o lipsă de personal, avem nevoie de o reformă. Am anunțat la ANFP că vom scoare la concurs postul de director executiv la Urbanism. n aceste zile ies și atestele d ela registru Urbanistic și după aceste examene vom scoate la concurs poziția de arhitect-șef, pentru că Timișoara are nevoie urgentă de un arhitect-șef titular care să poată să împingă viziunea noastră urbană în față” a mai spus primarul.

Direcția de Urbanism a fost una în care s-a apiicat mai puțin regim de tele-muncă, pentru că trebuie semnate actele fizic.

LĂSAȚI UN MESAJ