DISTRIBUIȚI

Chiar dacă este pandemie, și în 2021 va avea loc evenimentul Zilele Carierei, în 24-25 martie. Firește, la fel ca anul trecut, totul se va organiza online, iar organizatorii anunță că pentru această ediție au pregătit o nouă platformă, mai prietenoasă.

Zilele Cariereie ste un eveniment organizat de Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră al Universității Politehnica Timișoara. În 2021, s-a ajuns la ediția a XVIII-a, și, totodată, la a treia ediție online. Evenimentul se adresează deopotrivă studenților, dar și absolvențilro care sunt în căutare de stagii de practică, internshipuri, locuri de muncă part-tim sau full-time. Zilele Carierei au și scopul de a întări parteneriatele Universității Politehnice cu mediul economic, dar oferă și oporutnitatea de a câștiga premii: tablete, camere web, smart watch, kituri de gaming, căști audio wirless, baterii externe.

Anul acesta participă 19 companii. Ofertele lor pot fi accesate pe site-ul evenimentului, unde se poate aplica și pentru un job dorit. În cele două zile ale evenimentului, în intervalul orar 10-17, studenții pot participa la webinariile de prezentare ale firmelor, care se vor prezenta pe sine, produsele și serviciile lor, dar și ofertele de carieră.

LĂSAȚI UN MESAJ