DISTRIBUIȚI

Alegerile parlamentare se apropie, astfel că toate partidele îşi stabilesc obiectivele. Potrivit preşedintelui PSD Timiş, Călin Dobra, social-democraţii vor un scor de cel puţin 40 de procente. Vă reamintim că PSD Timiş a obţinut 37 de procente la ultimele alegeri. Strângerea de semnături va începe la jumătatea lunii viitoare.

„Suntem în perioada în care avem alegeri la organizațiile locale pentru că au președinți interimari. Vom lua măsuri acolo unde rezultatul alegerilor locale a fost foarte slab. Oricine are dreptul să-și depună candidatura, atâta timp cât se încadrează în ceea ce înseamnă statutul partidului și nu depășește codul de integritate”, a transmis Călin Dobra.

Liberalii au transmis că Vasile Blaga va ocupa primul loc pe listă pentru Senat, însă cei din PSD nu au dorit să facă public un nume, însă va fi sigur un „om care cunoaşte judeţul”. Explicaţia este, de fapt, un atac subtil la adresa co-preşedintelui PNL Vasile Blaga, care a venit rar în judeţ.

„Candidații PSD Timiș vor fi stabiliți de filiala noastră şi nu de primarul Aradului, al Bucureștiului sau liderul național”, a spus Alfred Simonis – care nu s-a hotărât dacă vrea un loc de parlamentar. În urmă cu câteva zile, membrul PSD declara că PNL Timiş „își asumă promovarea unor oameni incompetenți, incapabili, care nu fac nimic pentru județ. Sau nu mai are Nicolae Robu niciun fel de cuvânt de spus? Ori vin lideri naționali, ori vine primarul Aradului, Gheorghe Falcă, să negocieze, în numele lui Nicolae Robu, conducerea națională – neavând încredere în acesta. Cunoscându-l pe Nicolae Robu cu o vanitate exacerbată și cu un orgoliu nemăsurat, cum s-a simțit știind că liderii partidului nu se bazează pe el?”.
A. STOICA
(sursa foto: pressalert.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ