DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că oficial, focarul de coronavirus de la Școala Gimnazială nr.19 ”Avram Iancu” Timișoara a fost stins. de altfel, inspectoratul școlar anunțase reluarea cursurilor în scenariul hibrid la unitate de învățământ. Alte 11 focare rămân sub supraveghere în Timiș, iar în cele de la Sânnicolau Mare și Spitalul de Copii din Timișoara au apărut cazuri noi.

La Școala Generală nr. 19, trei învățătoare au fost infectate chiar înainte de începerea anului școlar, astfel că unitate de învățământ a trăit primele zile ale noului an școlar în scenariul roșu. Din cele 11 focare rămase, două au cazuri noi depistate. La Zoppas Sânnicolau Mare s-a ajuns la 58 de cazuri, față de 54 raportate ieri de DSP. Un caz nou e și la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Louis Țurcanu”, unde astăzi apar 8 cazuri față de 7 ieri.

Celelalte nouă focare sub supraveghere sunt: Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică  Lugoj – 76 de cazuri; Zoppas Sânnicolau Mare – 58 de cazuri;  Cămin privat de bătrâni Timișoara – 37 de cazuri; Acellum Timișoara – 16 cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Periam – 13 cazuri; fabrica Gelco Prod Timișoara – 11 cazuri; Liceul Teologic Penticostal Logos Timișoara – 7 cazuri; Hella Ghiroda – 6 cazuri: Centrul de dializă Nefromed Timișoara – 4 cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Timișoara – 4 cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ