DISTRIBUIȚI

Primăria Municipiului Timișoara anunță că va continua tăierea de cabluri de telefonie, TV sau Internet care nu au fost îngropate în tubulaturile subterane. Vizată este zona centrală

Primăria precizează că din 29 iulie, adică de azi, se continuă tăiere de cabluri, iar operatorii de servicii au fost notificați. Iată străzile vizate: Strada Carol Telbisz de la Bega până la bd. C. Brătianu, de la Strada Carol Telbisz până la Strada Alba Iulia (parcare Modex), Strada Piatra Craiului de la Bulevardul Regele Ferdinand I până la Bulevardul Republicii și Strada Doctor Nicolae Păulescu. În data de 8.08.2020 se vor dezafecta cablurile de comunicații pozate aerian pe Bulevardul Take Ionescu, numerele fără soț. În data de 15.08.2020 se vor dezafecta cablurile de comunicații pozate aerian . Take Ionescu, numerele cu soț.

Autoritățile spun că cetățenii trebuie să facă reproșuri operatorilor dacă rămân fără serviciile plătite. ”Îi rugăm pe cetăţenii din zonă care au probleme cu transmisiile de voce/date, să se adreseze direct firmelor cu care au contracte în derulare, deoarece toţi operatorii au fost avertizaţi în mod repetat asupra obligativităţii trecerii cablurilor în subteran. Trebuie să mai spunem că există canalizaţii subterane şi că toate lucrările de investiţii la drumuri pe care le realizează primăria cuprind şi canalizaţie subterană pentru cabluri”, transmite Direcția Generală de Drumuri, Poduri, Parcaje și Rețele de Utilități, printr-un comunicat de presă.

foto: Constantin Duma

LĂSAȚI UN MESAJ