DISTRIBUIȚI

Anul electoral 2020 aduce cu sine și multe promisiuni pentru obiectivele importante din oraș. În acest context, la conferința de presă a primarului Robu au venit, spre final, Horia Grigorescu, directorul general al Poștei Române și Adrian Lulciuc, șeful Regionalei de profil din Timișoara, pentru a anunțat reabilitarea Palatului Poștei.

Cei doi nu au anunțat un termen exact când vor începe lucrările la edificiul din zona centrală a Timișoarei. ”Ne-am gândit să punem lucrurile pe un făgaș normal în ceea ce privește reabilitarea acestei clădiri. În Consiliul de Administrație de mâine va fi pe ordinea de zi și sunt foarte încrezător că se vor demara lucrările la Palatul Poștei din Timișoara. Urmează că în perioada următoare să ne concentrăm pe aceste proiecte și schimbarea la față a acestui edificiu”, a spus Horia Grigorescu.

Autorizația de construcție deja dată va trebui reînnoită, deoarece este deja veche. Cei responsabili estimează că documentația necesară va fi făcută în trei luni, cu valoarea estimată de 11 milioane de lei. ”Lucrarea de anvergură nu se putea realiza într-un interval de timp mic, dar vom încerca să aducem o valoarea estetică și pe perioada lucrărilor”, a spus Adrian lulciuc, directorul Direcției Regionale de Poștă Timișoara.

foto: merg.in

LĂSAȚI UN MESAJ