DISTRIBUIȚI

Bătrânul de 70 de ani care a luat dus cu forța de poliție la spital, după ce s-a confirmat că avea coronavirus s-a ales cu dosar penal. Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara a deschis luni, 6 aprilie, dosarul, pentru fapta petrecută sâmbătă noaptea.

Bărbatul a refuzat și să intre în izoletă, astfel că a fost dus în mașina SMURD fără această protecție! ”În fapt se reține că în data de 04.04.2020, în jurul orei 04:20, după ce unui bărbat i-au fost recoltate probe biologice, de personalul medical din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Timișoara, în vederea testării privind infectarea cu SARS CoV 2, acesta prezentând simptome specifice bolii Covid 19, și până la sosirea rezultatului pozitiv (04.04.2020, ora 16:50), bărbatul a părăsit unitatea spitalicească fără acordul personalului medical, venind la locuința sa din Timișoara, unde și-a închis toate cele trei telefoane de contact și a refuzat deschiderea ușii de acces, urmărind astfel să se sustragă măsurilor medicale necesare împiedicării răspândirii virusului”, transmite Parchetul.

Bărbatul se dusese la Unitatea de Primiri Urgențe de la Clinicile Noi ale Spitalului Municipal, de unde a plecat după ce a trebuit să aștepte rezultatul testului molecular (exudat) pentru covid-19.

LĂSAȚI UN MESAJ