DISTRIBUIȚI

Prima probă a examenului de Bacalaureat, la Limba și Literatura Română, nu a trecut chiar fără peripeții în Timiș. Probleme nu au fost însă legate de aspecte generate de pandemia de coronavirus, cât de dorința elevilor de a frauda examenul.

Conform inspectorului general, Marin Popescu, în Timiș au fost dați afara patru elevi în prima zi a examenului de Bacalaureat, pentru că aveau asupra lor telefoane și căști pentru copiat. Un caz s-a petrecut la Liceul Teoretic Peciu Nou, altul la Liceul Tehnologic Ion C. Brătianu din Timișoara, iar alți doi au fost prinși la Liceul Tehnologic Aurel Vlaicu, în Lugoj. Altfel, astăzi niciun copil nu a avut temperatura de peste 37,3 la triajul epidemiologic. Un singur candidat se află în izolare și nu există probleme de candidați spitalizați sau carantinați.

La proba de Limba Română pentru cei de la liceele cu profil Uman s-au prezentat 995 din cei 1022 de candidați înscriși, iar 27 au fost absenți. La proba pentru cei cu profil Real s-au prezentat 3263 de elevi din cei 3351 înscriși, cu 88 de absenți. În total, din 4373 de elevi, au fost prezenți 4258.

foto: vestea.net

LĂSAȚI UN MESAJ