DISTRIBUIȚI

Etapa de renegocieri a contractelor celor care se aflau la finalul înțelegerilor s-a terminat la Timișoara Saracens. Patru jucători din cei zece aflați la final de înțelegere au prelungit contractele cu clubul bănățean, iar Sosene Anesi a devenit director tehnic, după ce anterior fusese antrenor principal.

Joi, s-au terminat negocierile care durează de peste două săptămâni. ”Jucătorii Cătălin Fercu, Stephen Shennan, Dorin Lazăr și Tevita Manumua și-au preungit contractele pe doi ani. Pentru Sosene Anesi s-a creat un post de director tehnic și a semnat un contract pe un an”, ne-a declarat managerul echipei de rugby, Dănuț Borzaș. Antrenorul principal al echipei urmează să fie prezentat săptămâna viitoare, într-o conferință de presă organizată de club. Cel mai probabil, acesta va fi Valentin Calafeteanu.

La capitolul plecări, nu au fost prelungite contractele lui Randall Morrison, Viliami Moala, Bidzina Samkharadze, Sione Halalilo, Jack Umaga și Roberto Edmundo. Ultimul a venit în ianuarie la club, a semnat până în 31 mai și a precizat că nu dorește să mai rămână la Timișoara. Argentinianul nu a apucat să debuteze, astfel, pentru echipa timișoreană. Nici contractul fostului antrenor secund, Ulises Gamboa, nu a fost prelungit. De asemenea, nu a fost păstrată nici kinetoterapeuta Roxana Precup.

Clubul intenționează să readucă înapoi tinerii împrumutați la alte echipe din țară. Linia pe care se va merge în viitor va fi cu mai mulți români și localnici.

foto: facebook.com/rugbytimisoara/

LĂSAȚI UN MESAJ