DISTRIBUIȚI

Fostul internațional român, Paul Codrea se întoarce acasă, ca  antrenor principal al lotului de jucători din liga a III a, al  Clubului Sportiv Comunal Ghiroda și Giarmata Vii.

Paul Codrea revine ca antrenor la CSC Ghiroda după o pauză de un an și are planuri mari cu echipa din liga a III a.

„Îmi doresc să creez o echipă care să joace un fotbal spectaculos și care să caștige fiecare meci, și,  de ce nu, în viitorul apropiat să promoveze în liga a doua „spune Paul Codrea.

Fostul internațional român, Paul Codrea, este cetățean de onoare al comunei Ghiroda și are 100 de meciuri jucate în prima ligă la noi și 200 de partide în Italia. De asemenea, Codrea are la națională 41 de meciuri și a marcat un gol pentru România.

Ca si colaboratori pentru returul ediției de campionat 2018/2019 Paul Codrea îi are pe:

-Octavian Popescu-antrenor secund

-Albert Alexandru-preparator fizic

-Goldan Mihai-antrenor cu portarii

-Dumitrascu Alexandru-delegat

Lotul de jucători a suferit unele modificări fata de începutul de campionat: Gakos Markos, Semeniuc Marius, Muresan Rares, Lazar Alexandru,Horcea Catalin,Mancas Cosmin, Berivoescu David, Hotca Denis, Saizu Cosmin, Jichici Petrisor, Sofran Nicolae, Gavriluta Lucian, Tugui Andrei, Giuricici Mladibor, Baranyi Alexandru

Au plecat: Ciobanu Denis; Totic Damir; Vasiliu Darius; Andrei Filip Alexandru; Holovcici Adrian

Au sosit: Ghinescu Razvan( ex ASU POLI); Budur Sebastian(ex Chisineu Cris); Liuba Alin(ex: ACS Dumbravita); Barbu Raul (CSM Lugoj); Popet Robert( ACS Carani), Eperies Dragos(ASU POLI)  si e foarte posibil ca la inceputul lunii sa mai vina 2 jucatori

Paul Codrea împreună cu lotul de jucători au început pregătirile pe 14 ianuarie, la baza din localitate, iar pe lângă antrenamentele zilnice s-a stabilit și un program de meciuri amicale:

-23.01-ACS POLI- CSC GHIRODA

-26.01-CS TIMISUL SAG-CSC GHIRODA- ORA 11 -FIBIS

-30.01-CNP TIMISOARA-CSC GHIRODA- ORA 11 BAZA 2 UPT

-02.02-UNIREA SANNICOLAU MARE-CSC GHIRODA

06.02-ASU POLI-CSC GHIRODA-BAZA 2 UPT

09.02-BECICHERECU MIC-CSC GHIRODA

13.02-AS CARANI-CSC GHIRODA-CARANI

16.02-CSC GHIRODA-CETATE DEVA

23.02-NATIONAL SEBIS-CSC GHIRODA-LA SEBIS

 

LĂSAȚI UN MESAJ