DISTRIBUIȚI

Anul pandemic a dat de muncă și celor de la Inspectoratul Județean de Jandarmi ”General Moise Groza” Timiș. Cele mai multe misiuni ale angajaților instituției au fost cele care au impus verificarea măsurilor pe timp de pandemie.

Astfel, IJJ Timiș a realizat 3500 de misiuni pentru a combate răspândirea virusului, în sensul verificării modului de respectarea a măsurirro de siguranță de către cetățeni. Un alt număr mare de misiuni, 1220, a fost realizat pentru a asigura protecția centrelor de carantină. Alte 753 de misiuni au avut rolul asigurării ordinii publice la diverse manifestări. Jandarmii au avut 347 de misiuni de asigurare a rodinii la manifestările religioase și culturale și alte 199 la evenimentele sportive, în număr mult mai mic în 2020. 3140 de misiuni au fost pentru menținerea ordinii în sistem integrat cu polițitșii.

Anul trecut, jandarmii au constat 76 fapte de natură penală, cu 87 autori, iar în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Timiș au fost constatate 206 fapte de natură penală cu 210 autori. Cei de la IJJ Timiș au dat 5.495 de sancţiuni contravenţionale  în valoare totală de 1.368.650 lei. 2497 au fost avertismente scrise, iar 2998 au fost amenzi contravenționale. Jandarmii au asigurat anul trecut paza și protecția pentru 36 obiective și misiuni de pază a transporturilor de bunuri, valori și documente clasificate.

LĂSAȚI UN MESAJ