DISTRIBUIȚI

Războiul din PNL Timiș ia amploare și cote grotești. Raul Ambruș, contracandidatul real al lui Cosmin Tabără la șefia PNL Timișoara, a anunțat că organizatorii alegerilor, în speță, Nica, Groza și Ghelbere, au tăiat abuziv membri cu drept de vot de pe convocator.

Ambruș îi acuză pe adversaii săi de ”golănie”. ”Golănia a ajuns la un alt nivel. 320 membri ai PNL Timișoara au fost scoși de pe convocatorul alegerilor de sâmbătă, 31 iulie. Dragi colegi liberali, în ultima postare vă spuneam că PNL Timiș este luat captiv de o mână de oameni care nu au niciun fel de limită, nu respectă niciun fel de regulă și care doresc cu orice preț să își impună punctul de vedere, probabil iarăși cu forța, așa cum s-a întâmplat în data de 3 iulie. De asemenea, vă spuneam că am deja suficiente informații că din nou se fac ample epurări din listele cu membrii PNL Timișoara și se pregătește fraudarea masivă a alegerilor. Iată că la nici două zile se confirmă fiecare cuvânt, însă ceea ce întâmplă depășește orice imaginație”, spune Ambruș, pe pagina sa de Facebook.

Tânărul liberal născut la Lugoj spune că acum s-au mai scos 150 de membri cu drept de vot. ”Astăzi, am primit convocatorul pentru alegerile din 31 iulie și am constatat că din 914 membri cu drept de vot, același număr ca la alegerile din 3 iulie, au fost scoși 320 de colegi, adică pe lângă cei 170 scoși și în 3 iulie, de data aceasta au mai fost scoși alți 150 de colegi. Mai spun încă o dată că alegerile se organizează pe baza listei cu membri valabilă la 31.12.2020 și în Regulamentul de organizare a alegerilor se specifică extrem de clar că este interzisă modificarea bazei de date cu membri. Mai mult, suspendările din partid sunt interzise”, explică Ambruș.

Ambruș a anunțat public că se va coaliza cu primarul Lugojului, Claudiu Buciu, în lupta împotriva lui Alin Nica. ”PNL Timiș nu mai poate fi reprezentat la niciun nivel de un asemenea președinte care nu are niciun fel de repere etice sau morale care confundă Timișoara cu propria moșie.Suntem alături de primarul Lugojului, Claudiu Buciu și îi susținem în totalitate decizia de a nu organiza alegeri municipale, deoarece Alin Nica trebuie oprit”, mai spune Ambruș.

În tot acest timp, în care doar salvele de tun mai lipsesc la PNL, Curtea de Onoare și Arbitraj a PNL Timiș ezită să se pronunțe dacă Biroul Politic făcut de Nica pentru a declara alegerile din 3 iulie invalide este el însuși valid. Invaliditatea biroului face ca și decizia despre alegeri să fie nulă. Altfel, alegerile sunt programate sâmbătă. Ambruș mai are șapte susținători pe listă, înscirși tot la funcția de președinte!

LĂSAȚI UN MESAJ